Skip to main content

Waarom Charity?

Als motorclub focussen we ons op het organiseren van ritten, weekends, reizen en deelname als events.

Maar tegelijk beseffen we maar al te goed dat dit een privilege is, dat niet iedereen gegeven is.

Daarom willen we ernaar streven om ook acties op te zetten en een goed doel te steunen. Hierbij focussen we op lokale initiatieven waarbij de hulp terecht komt bij degene die zorg of hulp nodig hebben.

We voorzien ook slechts één doel waarvoor we verschillende acties ondernemen die we op deze pagina in de kijker willen zetten.

Ons goede doel

MOK vzw is een dynamisch, kleinschalig en inclusief woon- en werkinitiatief te Beervelde-Dorp voor meerderjarige personen met een zorgvraag. MOK vzw is tevens een geëngageerde en innoverende ontmoetingsplaats waar zorgvragers via het werken in een koffie- en soepbar en crea-atelier kunnen deelnemen aan de samenleving.

MOK vzw biedt aan mensen met een zorgvraag en persoonsvolgend budget van het VAPH, een eigen studio aan, een plek om zichzelf te zijn en waar tegelijk de nabijheid is van professionele ondersteuning. Er wordt gezocht naar een goed evenwicht tussen enerzijds vrijheid en inclusief kunnen leven en anderzijds geborgenheid en ondersteuning.

In de koffie- en soepbar en het crea-atelier creëert MOK vzw een veilige werkomgeving, een plaats waar iedereen gewaardeerd wordt en waar er voldoende kansen zijn om te leren en te groeien.

De focus ligt op een actieve, betekenisvolle en verrijkende deelname in de bredere samenleving. Om dit te bereiken, vertrekken we steeds vanuit aanwezige of nog te ontdekken talenten en krachten.

Tombola

Een klassieker… koop voor € 5 een lotje en win een mooie prijs…

Gedurende het ganse jaar kan je op onze events of in onze bar een lot kopen en zo kans maken op een mooie prijs.

Onze 3 hoofdprijzen zijn waardebonnen (te besteden in Harley-Davidson Gent) t.w.v. € 500, € 250 en € 125.

De trekking vindt plaats in het dealership op zondag 29 september om 16u00. De winnende tickets zullen hier gepubliceerd worden en gedeeld op onze social media.

Koffie-MOK

In 2024 bestaat onze motorclub 20 jaar en dat zetten we dit jaar in de verf! We hebben in beperkte oplage koffiemokken gemaakt met het speciaal voor dit jubileum ontworpen logo.

Ze zijn te koop op onze events (open house bv.) maar ook telkens op zaterdag in onze bar.

De koffiemok kost € 12 en hiervan wordt per verkocht exemplaar € 2 geschonken aan ons goede doel.