H.O.G.® Benelux Blister Butt! – 16 juli 2016
  • Home
  • Events
  • H.O.G.® Benelux Blister Butt! – 16 juli 2016

H.O.G.® Benelux Blister Butt! – 16 juli 2016

  • 16/07/2016
  • 09:00 - 17:00
  • € 5,00 pp

H.O.G. Benelux presenteert het eerste Nationale Charity event: de H.O.G. Benelux Blister Butt!

Een evenement waaraan wij als Ghent Chapter Belgium samen met onze dealer tijdens het weekend van 16 juli ook aan mee zullen werken.

We zetten diverse  (GPS) routes uit waarbij er via mooie wegen vanaf onze Harley-Davidson dealer naar een ander dealership gereden kan worden. Op die manier zijn er een hele hoop mooie ritten beschikbaar, voor iedere H-D rijder én ander merk motorrijder in de Benelux ligt er één binnen handbereik.
Tijdens dit evenement kunnen alle deelnemers en bezoekers bij aankomst bij de dealer voor een zacht prijsje genieten van een drankje en een hapje.

Elke deelnemer kan zelf beslissen hoeveel ritten (of etappes) hij of zij aan elkaar wil rijden. Men betaalt per etappe een bijdrage van € 5.00 p/p

De opbrengst van deze Benelux Blister Buttgaat volledig naar Make-A-Wish. De “Blisters” (blaren) op de “Butt” (achterwerk) die de deelname aan meerdere etappes op een dag de rijder misschien oplevert, houdt hij of zij zelf.

makeawish

 

Hoe zit de Benelux Blister Butt praktisch in elkaar?

Inschrijvingen : Harley-Davidson rijders maar ook vrienden en kennissen op andere merken motoren kunnen zich via een link op de H.O.G. Benelux website inschrijven. De Harley-Davidson rijders krijgen eveneens de mogelijkheid om zich via de Chapters in te schrijven op een deelnemerslijst. Iedere rijder ontvangt een stempelkaart dewelke hij/zij bij vertrek en aankomst bij een deelnemende Harley-Davidson dealership kan laten afstempelen.
Ritten: op de H.O.G. Benelux website zullen de GPS routes beschikbaar gesteld worden voor iedere deelnemende rijder. Je beslist zelf hoeveel etappes je bij elkaar wenst te rijden. Hou de stempelkaart goed bij en geef deze bij aankomst af aan de dealer van je laatste etappe. Op basis van het aantal gereden etappes zullen er rewards uitgedeeld worden. Hou je mailbox in de gaten!
Graag verwijzen wij naar H.O.G. Benelux website om nog meer de deelnemende chapters en dealerships te vinden.
Samen kunnen we ons op een leuke en ontspannende manier voor Make-A-Wish inzetten en bijdragen aan het vervullen van een liefste wens van een kind met een levensbedreigende ziekte. Geef hen een onvergetelijke belevenis, ze verdienen het!
Wij gaan er alvast voor, jullie ook?

 

Plaats

Harley-Davidson Gent

Xavier de Cocklaan 84, 9831 Sint-Martens-Latem

Organisatie

H.O.G. Benelux

Postbus 75 2280 AB Rijswijk The Netherlands