We starten met een rondleiding van de brouwerij. Je komt meer te weten over de ingrediënten en het brouwproces.
Na het brouwerijbezoek is het tijd voor praktijk na de theorie. Je krijgt een aantal proevertjes (4) van hun bieren met bijkomende uitleg, proef-, bewaartips en andere interessante weetjes.
Na dit alles kunnen jullie aanschuiven voor een maaltijd.
Het eten zijn ‘sharing plates’ die bereid worden door BØEF en RØK.
BØEF verzorgt de starters, dat zijn internationale fingerfood en hapjes.
Het hoofdgerecht wordt bereid door RØK en dat zijn vlees of vis en groentegerechten die bereid worden op de Texaanse smoker en Argentijse grill. Er wordt ons een combinatie van de verschillende gerechten die op dat moment op het menu staan gebracht en kunnen dan naar hartenlust proeven.
Volgende opties zijn mogelijk:
Brouwerijbezoek + tasting + diner = 39€/persoon
Brouwerijbezoek + tasting = 18€/persoon
Voor diegene die enkel willen aansluiten voor het diner = 21€/persoon.
Doel is om er een gezellige avond van te maken en te genieten.
De inschrijvingen lopen via onderstaand formulier en worden afgesloten op 20 februari 2020.
Afspraak om 16u voor de start van het Brouwerijbezoek.
Tot dan!
Groeten,
Fabien Sempels
Wij gebruiken cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.OkMeer info